Splatoon 3 Nintendo SWITCH

+ Ajándék: Kľúčenka Splatoon 3 Yellow Squid ár 2.090 Ft, Odznak Splatoon 3 Blue Octopus ár 2.090 Ft
Bruttó ár
20.990 Ft
Nettó ár: 16.528 Ft
 
Termék kódja: 438827
NintendoEN szinkron
Szeretél megtakarítani 5.200 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 15.790 Ft-ért

Splatoon 3 [NSW]

Lépj be a Splatlands-be, egy napperzselt sivatagba, ahol harcedzett inklingek és oktolingok laknak. Splatsville, a káosz városa ennek a poros pusztaságnak adrenalint pumpáló szíve. A lepusztult környezet ellenére ádáz csaták zajlanak itt, így új arénák és tárgyak, valamint új mozdulatok és fegyverek elé nézhetsz.

Játék

Csatlakozz 3-as ügynökhöz a gonosz oktári hadsereg elleni harcban a történet módban. Fedezd fel az Alterna, a Fuzzy Ooze titkait, és hogy miként kapcsolódnak a "Return of the Mammalians" című mód témájához.
Az új dinamikus mozdulatok segítenek a játékosoknak elhárítani a támadásokat és megalapozottabbak maradni, míg egy új íj-ihlette fegyver jól jön majd a tinta fröcskölésekor. További információk fokozatosan fognak megjelenni.

  • Vadonatúj cím a Splatoon sorozatban
  • Fedezd fel a Splatlands-t, egy felperzselt régiót
  • Próbáld ki az Inklinks és Octolings új stílusait
  • A Turf Wars* (online) csatái oldalanként négy játékossal újra együtt új térképekkel, lépésekkel és fegyverekkel.


* Az online játékhoz internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznia egy Nintendo-fiókot, és el kell fogadnia a vonatkozó feltételeket. A Nintendo fiók adatvédelmi szabályzata érvényes. Előfordulhat, hogy egyes online szolgáltatások nem érhetők el minden országban. Az online játékhoz fizetett online tagság szükséges.

Trailer


Értékelések Splatoon 3

Nincs vélemény a termékről.