Super Mario 3D All-Stars Nintendo SWITCH

Bruttó ár
28.090 Ft
Nettó ár: 22.118 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 410967
NintendoEN szinkron

Super Mario 3D All-Stars [NSW]

Fedezz fel hármat Mario legjobb 3D kalandjai közül a Super Mario 3D All-Stars játékkal Nintendo Switch konzolra! Ez a speciális csomag tartalmazza a Super Mario 64, Super Mario Sunshine és Super Mario Galaxy játékokat, amelyeket a Nintendo Switch konzolokhoz optimalizáltak javított HD grafikával, Joy-Con vezérléssel, és a három játék epikus soundtrackjeinek zenelejátszójával.

Super Mario 64 - Nintendo 64 1997
Időtlen vezérléssémával, amellyel minden 3D játék rendelkezik, amióta debütált a 3D játékvilágban a Super Mario 64 játék. Falról ugrás, hátraszaltó, még a repülés is része a kalandnak, ami Princess Peach várában vár, ahol Power Stars-okat kell gyűjtenünk, és meg kell állítanunk Bowsert.

Super Mario Sunshine - Nintendo GameCube 2002
Ideje strandolni! Mario a gyönyörű Isle Delfino szigetére utazik a barátaival trópusi kirándulásuk alkalmával, végül azonban össze kell fogniuk a hűséges F.L.U.D.D-val, hogy leleplezzék a mesteri bábjátékos sötét összeesküvését, amely minden rossz történés hátterében áll, ami a szigeten történik. Mario újdonsült barátja lehetővé teszi számára, hogy különböző egyedi módokon utazzon a világok között a remek vízszivattyújának segítségével.

Super Mario Galaxy - Nintendo Wii 2007
Mario egy intergalaktikus kalandra indul, hogy segítsen Rosaline-nek, és megmentse Princess Peach-t Bowser támadásaitól.

  • Mind a három játékot optimalizálták a Nintendo Switch konzolhoz továbbfejlesztett Joy-Con vezérléssel - a rumble-t beleértve.A Joy-Con vezérlőt szintén használhatjuk az eredeti Wii Remote mozgásvezérlés reprodukálására a Super Mario Galaxy játékban.
  • A továbbfejlesztett HD grafikával és a továbbfejlesztett képfelbontással teljesen elmerülhetünk Mario különböző kalandjaiban.
  • 3 soundtrack tele több, mint 170 nosztalgikus dallammal.



  • Értékelések Super Mario 3D All-Stars

    Nincs vélemény a termékről.