Mario Party Superstars Nintendo SWITCH

21.990 Ft
21.590 Ft
Nettó ár: 17.000 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 433107
NintendoEN szinkron
Szeretél megtakarítani 5.000 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 16.590 Ft-ért

Mario Party Superstars [NSW]

A Mario Party visszatér 5 klasszikus táblával. Virágokkal találkozol, miközben megpróbálsz minél több csillagot szerezni (és szabotálni az ellenfeleidet). A Mario Party-n az árapály gyorsan változhat, ezért legyél óvatos! Ez és az összes többi mód online is játszható!

A 100 klasszikus minijáték visszatért a Nintendo 64-ről és a Nintendo GameCube-ról!

Próbáld ki a Superstar minijátékok gyűjteményét a teljes Mario Party sorozatból. Akár érméket takarítasz meg a sztároknak tábla módban, akár szabad játékban gyakorolsz, a Mushroom Mix-Upban vagy a Shy Guy Says-ben semmi sem hasonlítható össze.

Bulizz szupersztárokkal közel, és távol

Minden mód támogatja az online többszereplős játékot, így ugrálhatsz barátaiddal néhány minijátékra vagy egy maratoni 30 pörgetéses meccsre is. A győzelem ugyanolyan édes (és a csillagok ellopása is ugyanolyan elégedettséggel tölt el) a világ bármely pontjáról.

Az online funkciókhoz Nintendo Switch Online tagság (külön megvásárolható) és Nintendo fiók szükséges. További játékokra, rendszerekre és/vagy kiegészítőkre lehet szükség a többjátékos módhoz. A játékok, rendszerek és egyes kiegészítők külön megvásárolhatók.
Értékelések Mario Party Superstars

Nincs vélemény a termékről.