Terminator: Resistance Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Terminator: Resistance - PC CIABTerminator: Resistance - XBOX ONE
Bruttó ár
8.790 Ft
Nettó ár: 6.921 Ft
 
Termék kódja: 402721
ReefEN szinkron

Javasolt termékek (1)

Terminator: Resistance [PS4]

A Terminator: Resistance egy hivatalos, liszenszelt FPS játék, amely a "Future War" forgatókönyve szerint játszódik, melyet James Cameron ikonikus filmjeiben vázolt fel, a The Terminator és T2: Judgement Day filmekben.

Ez a történet a poszt-apokaliptikus Los Angeles városában játszódik, nagyjából 30 évvel a Judgement Day-t követően, és egy új hőst mutat be a Terminátor világban, Jacob Rivers-t, aki egy katona a Resistance ellenállók csoportjában, melyet John Connor vezet. Annak ellenére, hogy Jacob egy átlagos katona, rövidesen rájön, hogy a Skynet utolsó fenyegetéseként jelölte meg, és elrendelte Jacob kiiktatását.

  • Fegyverkezz fel az epikus fegyverarzenállal, hogy legyőzd ellenségeid! A világ már nem olyan egyszerű, mint volt, tehát forrásokat kell találnod, amelyek segítségedre lesznek. Ha nem találod meg azt, amire szükséged, hát hozd létre te magad!
  • Védd meg a túlélők különböző csapatait, amelyek saját motivációval és történettel rendelkeznek. A cselekedeteink a játék során befolyásolják a túlélést, és a játék végkimenetelét.
  • Küzdj meg a filmekből jól ismert ellenségekkel, beleértve a T-800-at, és az eddig teljesen ismeretlen ellenségekkel!




  • Értékelések Terminator: Resistance

    Nincs vélemény a termékről.