Védőüveg PanzerGlass UWF AB for Apple iPhone 14/13/13 Pro, fekete

Bruttó ár
13.290 Ft
Nettó ár: 10.465 Ft
 
Termék kódja: 451025
PanzerGlass

Védőüveg PanzerGlass UWF AB for Apple iPhone 14/13/13 Pro, fekete [2771]

Manapság már nem elég csak az okostelefon kijelzőjét védeni. A fejlett lencsetechnológiák törékenyek és sérülhetnek. A további védelem biztosításával elkerülheti a váratlan pénzügyi költségeket, és biztosítja, hogy az objektív minden funkciója a jövőben is megbízhatóan és az elvárásoknak megfelelően működjön.

A termékről

  • 5 órán át történő temperálás a kemencében
    A PanzerGlass™ védőüveg egyedi japán Asahi üvegből készül, amelyet kemencében (nem vegyileg) 500°C-on, akár 5 órán keresztül edzettek. Egyedülálló, szabadalmaztatott technológiai eljárásnak köszönhetően készen áll arra, hogy ellenálljon a napi használat során előforduló buktatóknak - leesések, karcolások vagy kemény tárgyak ütései.
  • Antibakteriális felület
    A PanzerGlass™ védőüveg felületén egy speciális antibakteriális réteg található, amely nem mérgező és képes eltávolítani a baktériumok vagy penészspórák akár 99%-át. 12 hónapig tartó folyamatos védelmet biztosít, tulajdonságait a szigorú ISO 22196 / JIS 22810 szabvány szerint tesztelték. Megóvja egészségét a kellemetlen betegségektől.
  • 25 %-kal nagyobb ellenállóság
    Az iPhone 14-hez készült PanzerGlass™ üveg 25 %-kal jobban ellenáll az esésnek, mint az iPhone 13 verziója. Ennek köszönhetően meghosszabbítja az okostelefon élettartamát, és csökkenti a költséges javítások kockázatát. Nehéz körülmények között is magabiztosan használhatja telefonját, és egy esetleges leesés sem jelent automatikusan kijelzőtörést.
  • Üveg, amit nem fog megkarcolni
    Kulcsokkal vagy más kemény tárggyal hordja a Samsungot a zsebében? A PanzerGlass™ védőüvegnek köszönhetően nem kell aggódnia a kijelzőn lévő kellemetlen karcolásoktól. Úgy fejlesztették ki, hogy ellenálljon akár 3000 karcolásnak is, amelyeket acélgyapottal teszteltek.
  • Keménységi fokozat: DIAMOND
    A legtartósabb PanzerGlass™ DIAMOND üvegek akár háromszorosan edzettek és polírozottak. Ennek köszönhetően kompromisszumok nélküli védelmet biztosítanak, és könnyen ellenállnak a rendkívül éles tárgyakból származó nagyon erős ütéseknek vagy karcolásoknak. A PanzerGlass™ DIAMOND védőüveg ideális választás mindazok számára, akik a lehető legjobb védelmet szeretnék biztosítani okostelefonjuknak minden külső hatás ellen.
  • Ultra-Wide Fit (Case Friendly)
    Speciálisan kialakított méretű védőüveg, amely tökéletesen lefedi a kijelző teljes elejét a széléig, de kompatibilis a tokokkal is. Nagyon jó védelmet nyújt a különféle sérülésekkel szemben, ugyanakkor megőrzi a magas érintésérzékenységet és nem torzítja a kijelző színét. A kijelző tökéletes átfedésének köszönhetően ennek az üvegnek akár 100%-kal erősebb élei és 20%-kal rugalmasabbak a standard illeszkedéshez képest. Ráadásul 150%-kal nagyobb magasságból is kibírja a leejtést. Így minden körülmények között maximális védelmet biztosít.
  • Illessze be akár 200-szor!
    A PanzerGlass™ ragasztása rendkívül egyszerű, és akkor is megteheti, ha nincs korábbi tapasztalata. De ha véletlenül nem sikerül az első alkalommal, akkor nem kell attól tartania, hogy az üveg elveszti funkcionalitását, és vennie kell egy másikat. A PanzerGlass™ hátoldalán található szilikon bevonat gondoskodik arról, hogy akár 200-szor lehúzható és felragasztható legyen anélkül, hogy elveszítené kiváló tulajdonságait. Ha véletlenül kicseréli okostelefonját egy újra, könnyen felragaszthatja.
  • Fenntartható ECO csomagolás
    A PanzerGlass™ törődik a környezeti terhelés csökkentésével. És nem csak azért, mert meghosszabbítja az eszközök élettartamát, és megakadályozza, hogy esés vagy ütés következtében eltörjenek. A csomagolás ökológiai, fenntartható, FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírból készült. Olyan nyersanyagokból áll, amelyeket a természet tiszteletben tartásával nyernek és dolgoznak fel. A termékek csomagolása rendkívül környezetbarát, és hozzájárul mindannyiunk jobb jövőjéhez.

Csomag tartalma:

  • Edzett üveg PanzerGlass
  • Edzett üveg sorozatszáma
  • Nedves és száraz tisztítókendő
  • Poreltávolító


Értékelések Védőüveg PanzerGlass UWF AB for Apple iPhone 14/13/13 Pro, fekete

Nincs vélemény a termékről.