Xbox Series X + Forza Horizon 5 (Premium Kiadás)

214.990 Ft
210.690 Ft
Nettó ár: 165.898 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 457471
Microsoft

Xbox Series X + Forza Horizon 5 (Premium Kiadás) [RRT-00061]

Ajándék - FIFA 22 ár 9.390 Ft

Forradalmian új generációs HyperMotion technológia a Playstation ®5 és az Xbox Series X|S között. A játék olyan szintre emeli játékélményét, amelyet még soha nem tapasztalt. A technológia integrálja a fejlett csapatokat érintő adatokat, hogy a játékmenet még intenzívebbé váljon. Az új generációs konzol teljesítményének köszönhetően a játék az eddigi legreálisabb és legsimább játékmenetet ötvöz. A játék újdonsága minden játékmódban megvalósul.
Lehetősége lesz karrier módban beteljesítheti futballálmait, és a VOLTA FOOTBALL módban ismét megcsodálhatja a kis futball eleganciáját: új játékmódokkal és eljárásokkal, minden évszakban. Profi klub módban hozzon létre egy továbbfejlesztett csapatot előléptetési rendszerrel, hogy szakembereit szilárdan a kezei között tartsa.
HYPERMOTION TECHNOLÓGIA
A konzolok következő generációjánál a HyperMotion rendszer teljesen újdonság: ha két technológiát ötvöz, az jelentősen megváltoztatja és javítja a játékmenetet.
 • A 11 vs 11 mérkőzés fejlett rögzítése: Az Xsens szettek először teszik lehetővé, hogy megörökítsd 22 profi focista mozgását, akik nagy tempóban játszanak. Hatalmas mennyiségű és minőségi adat megszerzése a játékosok mozgásáról, ami kiváló alapot jelent az egyének mozgásához a FIFA 22 játékban.
 • Gépi tanulás: : A legmodernebb szabadalmaztatott algoritmus több mint 8,7 millió képet dolgozott fel a fejlett meccslövésekből, lehetővé téve ez az algoritmus teljesen új animációk készítését valós időben.
 • Hiteles csapatmozgás: : Az Xsens-készletek, amelyeket először használnak minden nagy iramú futballista adatainak rögzítésére, jelentős előrelépést jelent. Adatokat nyerünk minden érintésből, beavatkozásból, sprintből és párharcból, s ezek együttesen képezik az alapját a FIFA sorozat történetének legnagyobb animációs frissítésének.
 • "ML-Flow" algoritmus: : Ez az algoritmus több mint 8,7 millió képkocka alapján valós időben új animációkat hoz létre, így jobban beállíthatja lépését és tempóját a labda feldolgozása előtt, vagy simábban lőhet a kapuba.
 • Taktikai felhasználói felület: : A konzolok új generációi lehetőséget kínálnak a mezőny összes játékosának taktikai fejlesztésére. Minden játékos sokkal jobban érzékeli a csapattársak és az ellenfelek helyzetét és mozgását, ami egy teljesen új szintű taktikai realizmust hoz létre. Egy támadás során a játékosok másodpercenként akár hatszor több döntést hozhatnak, ami azt jelenti, hogy jobban ismerik a környezetüket. Okosabban viselkednek az akciók beállításakor, tudják, hogyan kell időzíteni a rajtokat, erősebben kezdik a szabad labdát.
 • Kinetikus légi harc: : Nézze, ahogy a védők és a támadók egymást tolják, húzzák és ütik, amikor megpróbálnak a labdához jutni. Ennek eredményeként megnő a fejléc minősége.
 • Kiegyensúlyozott labdavezérlés: : A frissített animációk javítják a labda irányítását a FIFA 22-ben, természetesebbé és gördülékenyebbé téve a játékot, mint valaha.
 • Természetesebb játékosok: : A mérkőzés 11–11 fejlett felvételének köszönhetően teljesen új animációkat várhat a labda nélküli játékosok viselkedéséről, amelyek szintén hozzájárulnak a játékosok általános természetességének és hitelességének javításához. Észreveheti, hogy a játékosok hogyan beszélnek és gesztikulálnak az aktuális események és a helyzet súlyossága alapján. Az aktív mozgás minden fejlesztése az idei évet a reálisabbá és lenyűgözőbbé teszi a FIFA sorozat történetében.
  fifa_22_next_gen

  A JÁTÉK EGYÉB ELEMEI
 • Kifinomult kapusok viselkedései: az új elkapó rendszernek köszönhetően a kapusok sokkal inteligensebbek, ami stabilabb teljesítményt és ésszerűbb eredményeket eredményez. Pozíciós játékunk az egész világ kapusain alapul, hogy lemásolja a legjobb kapusok viselkedését, beleértve a villám reflexeket is.

   

 • Realisztikus labda: Kifinomult paraméterek, beleértve a sebességet, az aerodinamikai hozzáállást, surlódást, érintést, lövést, passzt.

   

 • Új támadó technika: - Különböző stílusokat állíthat be a csapat számára a pálya minden felében. Tartsa a labdát a pálya közepén, és gyorsan támadjon. Alternatív megoldásként játszon 16-16 játékos között vagy az egyéni stílusban.

   

  KARRIER ÜZEMMÓD

  Az újratervezett karrier mődban számos módszert és eljárást használhat a kívánt siker eléréséhez.


  FIFA ULTIMATE TEAM

  Építse fel álmai csapatát és versenyezzen másokkal a FIFA sorozat legnépszerűbb módjában. Több ezer játékos közül választhat, és számos módon testreszabhatja a klubbot. Egyedül játszhat a Squad Battles-ben, együtt a FUT, On-line, vagy Division Rivals együttműködésében, vagy a FUT Champions, FIFA Ultimate Team™ (FUT) legjobbjaival folytatott mérkőzésen.


 • FUT JÁTÉKMÓD - Az új játéktartalom új lehetőséget kínál arra, hogy egy adott bajnoki mérkőzésen csapatot építsen, és lehetőséget ad arra, hogy felidézzen néhány nosztalgikus pillanatot, melynek köszönhetően a játékosok helyet szereznek a FUT-ba
  PROFI KLUBBOK

  Az új klub testreszabási lehetősége lehetővé teszi, hogy kitűnjön a tömegből a gyepen vagy a lelátón. A játékos teljes irányítást kap a fejlesztés felett, és a közösségi játék hatékonyabb elemeinek köszönhetően sokkal gyorsabban megtalálja a következő mérkőzést.
 • Az Ajándék teljes leírásának megjelenítése

  Merítsen ihletet a játék jövőjéből, és fedezze fel a játék kreativitásának varázsát a Forza Horizon 5 csomaggal!
  Kerülj közelebb az általad kedvelt játékokhoz, online alkotókhoz és streamelőkhöz! A felhőtechnológiák számos lehetőséget teremtenek a konzolos játékok streamelésére, és hogy azzal játszhass, akivel csak akarsz. Készülj fel a konzolok új generációjának hajnalára!

  XboxSX_Bullets

  Összehasonlítva a korábbi generációval, az Xbox Series X jobb egyensúlyt képvisel a teljesítmény és sebesség terén, amellyel tovább halad a technológia minden területén, amelynek köszönhetően fokozza az élményt.

  Next Generation Custom Processor:
  Az Xbox Series X az eddigi legnagyobb teljesítményű konzol. Négyszer nagyobb Xbox One processzor erőt hoz, és a fejlesztők számára 12 TFLOP (tera flop) GPU teljesítmény (grafikus processzor egység) kihasználását kínálja - ami duplája az Xbox One X teljesítményének. és több, mint nyolcszorosa az eredeti Xbox One konzolénak. Az Xbox Series X igazi generációs ugrást hoz a processzor és grafikus teljesítmény terén a teljesen új technikáknak hála, amelyek nagyobb frame rate-hez vezetnek, és nagyobb, még szofisztikáltabb játék világhoz, és még jobb élményekhez. Variable Rate Shading (VRS):
  Hála a VRS-nek a fejlesztők kihasználhatják az Xbox Series X teljes teljesítményét. GPU ciklusok egységes használata helyett minden egyes pixel esetében, lehetőség nyílik individuális effektek előnyben részesítésére az egyes játékkarakterek vagy környezeti tárgyak esetében. Ez a technika stabilabb frame rate-t és magasabb felbontást eredményez, a végleges kép minőségbeli romlása nélkül. Hardware-accelerated DirectX Raytracing :
  Dinamikusabb és realisztikusabb környezetet várhatunk a DirectX Raytracing-nek hála - amely most először érhető el játékkonzolon. Ez a való világéhoz hasonló fényeket, pontos tükröződéseket és realisztikus hangokat jelent, mindezt valós időben.

  SSD Storage:
  Az új generáció SSD tárhelyével a játék csaknem minden szempontból fejlődött. A játékvilágok nagyobbak, dinamikusabbak lettek, és pillanatok alatt betöltődnek. Quick Resume:
  Új Quick Resume elem lehetővé teszi akár több játék folytatását onnan, ahol abbahagytuk őket, és mindezt szinte azonnal, hosszú várakozási idő nélkül. Dynamic Latency Input (DLI):
  A DLI új elemnek hála még pontosabbá, precízebbé vált az irányítás. HDMI 2.1 Innovation:
  A Microsoft együttműködött a HDMI fórummal és a TV gyártókkal, hogy a legjobb játékélményt érjék el olyan elemek használatának segítségével, mint az Auto Low Latency Mode (ALLM) és Variable Refresh Rate (VRR). Ezeknek köszönhetően biztosítja a minimális késleltetést, és a leggyorsabb reakciójú játékélményt. 120 fps Support:
  Xbox Series X rendelkezik 120 fps támogatással.

  Az új generációs konzol előnyei minden irányban jelentkeznek, hitelesebb megjelenítést és grafikát nyújtanak, továbbfejlesztett olvasási sebességet.

  4 Generations of Gaming:
  A kompatibilitás iránti elszántságot az eddigi generációk játékai képviselik - Xbox One játékok, beleértve a visszafelé kompatibilis Xbox 360 játékokat, és az eredeti Xbox játékok. A legkedveltebb játékok, beleértve az Xbox Game Pass-ban elérhető címeket, minőségükben javulnak, hála a stabilabb frame rate-nek, gyorsabb beolvasásnak, a fejlesztett felbontásnak és vizuális pontosságnak - mindezt a játékfejlesztők munkája nélkül. Valamint minden Xbox One kiegészítő működik az Xbox Series X konzollal is. Smart Delivery:
  Ez a technológia abban segít, hogy amikor vásárolunk egy Xbox One vagy Xbox Series X játékot, akkor a megfelelő változatot kapjuk meg, attól függően, milyen konzolon játszunk. Xbox Game Pass:
  Az eddigi 4 konzolgeneráció játékain kívül az Xbox Game Pass továbbra is kínálni fogja a saját exkluzivitásait, mint például a Halo Infinite, már a megjelenésükkor.

  Az Xbox Series X a Microsoft-tól az eddigi leggyorsabb, legjobb teljesítménnyel bíró konzol, amely a játékost és a játékélményt helyezi előtérbe. Próbáld ki te is ezt az új generációs konzol, és merülj bele a játékok úgy, mint eddig még soha!

  Xbox_Series_X_Xplosion
  Vezessen lélegzetelállító expedíciókat Mexikó nyüzsgő és folyamatosan fejlődő, nyílt világú tájain, korlátlan és szórakoztató vezetéssel a világ több száz legnagyobb autójában.

  Változatos nyitott világ

  Tekintse meg a szembetűnő kontrasztok és szépségek világát. Fedezze fel az élő sivatagokat, buja dzsungeleket, történelmi városokat, rejtett romokat, érintetlen strandokat, hatalmas kanyonokat és egy tornyosuló hófödte vulkánt.

  Egy kalandos, nyílt világ

  Merüljön el egy mély kampányban, több száz kihívással, amelyek jutalmazzák, ha azt csinálja, amit szeret. Találkozzon új karakterekkel, és válassza ki a Horizon Story küldetései kimenetelét.

  Egy fejlődő nyitott világ

  Élvezze az olyan csodálatos időjárási eseményeket, mint a porviharok és az erős trópusi viharok, mivel Mexikó egyedi és dinamikus évszakai nap mint nap megváltoztatják a világot. Térjen vissza új eseményekért, kihívásokért, gyűjteményekért, jutalmakért és új felfedeznivalókért. Soha nem lesz két egyforma évszak.

  Társas nyitott világ

  Álljon össze más játékosokkal, és lépjen be a Horizon Arcade-ba egy sor szórakoztató, kihívást jelentő kihíváshoz, amelyekkel Ön és barátai is elköteleződnek és szórakoztatják menüket, betöltőképernyőket vagy előcsarnokokat. Találkozzon új barátokkal a Horizon Openben és a Toursban, és ossza meg alkotásait az új közösségi ajándékmegosztással. (A konzolon Xbox Game Pass Ultimate vagy Xbox Live Gold szükséges, a tagság külön vásárolható meg.)

  Ez a te nyitott világod!

  Hozza létre saját szórakoztatását az EventLab erőteljes új játékeszköz-készletével, beleértve az egyéni versenyeket, kihívásokat, mutatványokat és vadonatúj játékmódokat. Szabja személyre autóit minden eddiginél több módon az új lehetőségekkel, mint például a kabrió tetejének nyitása és zárása, a fékbetét-nyergek és egyebek. Az új Gift Drops funkció segítségével megoszthatja saját alkotásait a közösséggel.

  Premium Edition változat tartalma:

  • Forza Horizon 5: Hot Wheels DLC
  • VIP tagság
  • Car Pass
  • Üdvözlő csomag
  • Második DLC az elérhetővé válása után
  Technikai specifikáció – Xbox Series X
  Processzor 8-Core AMD Zen CPU @ 3.8 GHz (3.6 GHz w/ SMT Enabled)
  Grafikus processzor AMD RDNA 2 GPU; 52 CUs @ 1.825 GHz
  GPU teljesítmény 12.15 TFLOPS
  SoC Custom 7nm Enhanced SoC
  RAM 16 GB GDDR6 RAM (10 GB @ 560 GB/s / 6 GB @ 336 GB/s)
  Maximális teljesítmény 4K @ 60 fps (120 fps)
  Memória 1 TB PCIe Gen NVME SSD (2.4 GB/s uncompressed / 4.8. GB/s compressed)
  Memóriabővítés lehetősége 1 TB memóriakártya
  Visszafelé kompatibilitás Xbox One, Xbox 360, original Xbox, Xbox Series S
  Optikai meghajtó 4K UHD Blu-ray
  Kimenet HDMI 2.1 lehetőség


  Értékelések Xbox Series X + Forza Horizon 5 (Premium Kiadás)

  Nincs vélemény a termékről.